Legionellapreventie

Integrale legionellabestrijding in koel- en proceswater

Legionella en andere microbiologische activiteit in koelsystemen vormt grote risico’s voor de volksgezondheid. Niet voor niets heeft de overheid de regels voor bedrijven met aërosolvormende installaties zoals koeltorens en verdampingscondensors aanzienlijk aangescherpt. Aquacare helpt je met een integrale aanpak te voldoen aan de actuele wetgeving en daarmee de risico’s voor gebruikers tot een minimum te beperken.

Neem contact op en voorkom legionella

Risico-inventarisaties en legionella-beheersplannen

Aquacare kent de wet, de regels en de wegen op het gebied van legionellapreventie. We hebben jarenlange ervaring in het maken van de benodigde risicoanalyses en beheersplannen die sinds 2004 verplicht zijn. Uiteraard kunnen we hier ook effectief vervolg aan geven.

Alles in eigen huis, integrale legionellabestrijding

Normaliter wordt legionellabeheer van koelsystemen door meerdere partijen uitgevoerd. Deze versnippering leidt vaak tot geschuif met taken en verantwoordelijkheden. Daar wordt niemand beter van, laat staan de systemen.

Omdat wij als een van de weinigen in Nederland inzetten op integrale legionellapreventie en -beheer, en daarvoor alle noodzakelijke disciplines in eigen huis hebben, kunnen we onze verantwoordelijkheid nemen. Zo heb je één aanspreekpunt, voorkom je geschuif met verantwoordelijkheden en bespaar je kostbare tijd. Dat alles zie je terug in zowel het systeem als op de balans.

Waarom kiezen voor legionellapreventie via Aquacare

  • Jarenlange ervaring in combinatie met innovatieve nieuwe technieken
  • Van analyse en beheersplannen tot concrete oplossingen in eigen huis
  • Eén aanspreekpunt, sneller schakelen en volledig eigenaarschap
  • Tijd- en kostenbesparing

Contactinformatie

Aquacare
Graaf van Solmsweg 56-58
5222 BP ’S-HERTOGENBOSCH

T: +31 (0) 73 624 71 71
E: info@aquacare.nl
Algemene voorwaarden Aquacare