Eigen R&D en laboratorium

Analyse bij de bron

Aquacare staat niet alleen dichtbij de wetenschap, maar heeft ook de wetenschap in eigen huis. Zo beschikken we over een eigen laboratorium met daarin de meest geavanceerde apparatuur voor wateranalyse.

Kies voor waterbehandeling bij de bron

Eigen ontwikkeling

Aquacare ontwikkelt veel in eigen huis. Zo hebben we onze eigen recepturen voor waterbehandeling en ook onze unieke koelwaterbehandeling BiOPhree® komt geheel uit eigen koker. Daarnaast is Aquacare constant op zoek naar slimme oplossingen om de onderhoudsintervallen op de koelsystemen voor onze klanten te verminderen.

Analyses in lab

In ons lab analyseren we watermonsters, afzetting, biologie en materialen. We stellen waterbehandelingsplannen op en houden grip op de daaruit voortvloeiende activiteiten. Groot voordeel is dat we bij calamiteiten snel actie kunnen ondernemen en zo stilstand van installaties tot een minimum kunnen beperken. Bovendien kunnen we altijd terugvallen op de expertise van externe gespecialiseerde laboratoria, bijvoorbeeld bij kiemcijfer- en legionella-onderzoek.

 

Wateranalyse ter plekke

Ook op locatie kunnen we vrijwel alle analyses, metingen en monsternames uitvoeren. Onze servicemedewerkers brengen je direct op de hoogte van hun bevindingen en adviseren je hoe je de waterkwaliteit van koel-, ketel- en proceswater kunt optimaliseren. Daardoor kun je vaak direct al het rendement van de systemen verbeteren.

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op

Contactinformatie

Aquacare
Graaf van Solmsweg 56-58
5222 BP ’S-HERTOGENBOSCH

T: +31 (0) 73 624 71 71
E: info@aquacare.nl
Algemene voorwaarden Aquacare