Waterbehandeling Utiliteit

Comfort, veiligheid en energie-efficiëntie slim gecombineerd

Of het nu een congres-, winkelcentrum, hotel of ziekenhuis betreft: een gezond en comfortabel binnenklimaat in de utiliteit is belangrijk. De installaties die hiervoor zorgen dienen dan ook altijd in optimale conditie en vooral ook beschikbaar te zijn, vooral in vitale omgevingen. Waterbehandeling speelt daarbij een belangrijke rol en Aquacare zorgt ervoor dat dat zo efficiënt mogelijk wordt ingericht. Met voordelen voor zowel gebouweigenaar als -gebruikers.

Neem contact met ons op

Een optimaal binnenklimaat dankzij koelsystemen

De koelsystemen in commerciële en utiliteitsgebouwen maken heel wat meters per dag. En het water voor deze installaties dient dan ook altijd aan de juiste specificaties te voldoen. Als een koelsysteem immers niet goed functioneert, kan dit resulteren in te weinig koelvermogen. En dit heeft weer tot gevolg dat de temperatuur in de diverse ruimten niet op gewenst niveau blijft. Dit is niet alleen onbehaaglijk, maar geeft ook een minder gezond binnenklimaat.

Aquacare zorgt voor optimale waterbehandeling met onder andere antiscalants en producten ontwikkeld voor diverse soorten membraaninstallaties.

De watervoorraad op de wereld:

%

zoet water *

* glaciers, ice caps, groundwater, lakes, rivers, ice/snow

%

zout water

Legionella voorkomen

Daarnaast is het cruciaal om in koelinstallaties de aanwezigheid van legionella – en daarmee het risico voor de gebruiker – tot een minimum te beperken. Niet voor niets heeft de overheid de regels omtrent legionellapreventie aangescherpt. Aquacare heeft de kennis en middelen in huis om te voldoen aan deze eisen en kiest daarbij voor een integrale aanpak van optimale chemische waterbehandeling en preventief mechanisch onderhoud. Om zo legionella te verhelpen, maar liever nog te voorkomen.

Dat alles resulteert in een optimaal veilige en vooral ook gezonde omgeving voor werknemers, bezoekers en andere gebouwgebruikers. Met onlosmakelijk daaraan gekoppeld voordelen voor gebouweigenaren en -beheerders.

Optimaliseer water-behandeling in de utiliteit

  • Creëer een optimaal binnenklimaat en verhoog het comfort
  • Verminder controle en onderhoud, bespaar kosten
  • Verleng de werking en levensduur van koelsystemen
  • Optimaliseer zowel het water- als overige energieverbruik
  • Voldoe eenvoudiger aan de legionella-wetgeving

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op

Contactinformatie

Aquacare
Graaf van Solmsweg 56-58
5222 BP ’S-HERTOGENBOSCH

T: +31 (0) 73 624 71 71
E: info@aquacare.nl
Algemene voorwaarden Aquacare