Industriële waterbehandeling

Hoge efficiëntie, lange levensduur koel- en ketelsystemen

Water is een van de meest essentiële componenten in de industrie. Als ingrediënt, als proceswater, voor het reinigen van leidingen en apparatuur, voor het koelen van processen en het opwarmen middels stoom. Aquacare maakt industriële waterbehandeling van koel- en ketelsystemen beheersbaar. Met de hoogst mogelijke efficiëntie en met als doel de kleinste risico’s uit te sluiten.

Maak direct een afspraak

Sluit risico’s uit door industriële waterbehandeling

De kleinste schommelingen in kwaliteit van industrieel water kunnen grote gevolgen hebben. En in veel gevallen voldoet de samenstelling van het beschikbare industriële water niet aan de specifieke kwaliteitseisen om tot een minimaal waterverbruik te komen. Hierdoor moeten er producten worden toegevoegd om mogelijke kalkafzetting en/of corrosie te voorkomen. Datzelfde geldt voor microbiologische activiteit.

Kalkafzetting, corrosie en microbiologische vervuiling hebben namelijk een negatief effect op de energie-overdracht alsook de levensduur van de industriële installatie. Bovendien kan niet voldoende koeling of stoom leiden tot verstoringen van het productieproces, met in het slechte geval impact op het eindproduct.

 

By 2030, demand for water will exceed supply by

%

Maak koelwater, ketelwater, afvalwater en proceswater beheersbaar

Aquacare heeft de technologieën in huis om koelwater, ketelwater, afvalwater en proceswater optimaal te beheersen. Zo sluiten we risico’s in de kwaliteit van het water uit en voorkomen we uitval van processen en systemen. Maar vooral ook zorgt de juiste industriële waterbehandeling, naast optimaal water- en energieverbruik, voor een verlenging van de levensduur van koel- en ketelsystemen.

Haal meer uit water met industriële waterbehandeling

  • Verhoog de betrouwbare beschikbaarheid van installaties
  • Geen omkijken naar processen en systemen door complete ontzorging
  • Profiteer van optimaal water- en energieverbruik
  • Verhoog de levensduur van koel- en ketelsystemen
  • Verlaag Total Cost of Operations

Laat je gegevens achter en wij nemen contact met je op

Contactinformatie

Aquacare
Graaf van Solmsweg 56-58
5222 BP ’S-HERTOGENBOSCH

T: +31 (0) 73 624 71 71
E: info@aquacare.nl
Algemene voorwaarden Aquacare