Over Aquacare

Alles in huis, korte lijnen, snel schakelen

Kiezen voor Aquacare is denken in mogelijkheden. We hebben de kennis, expertise en productie in huis, kunnen terugvallen op ruim een kwart eeuw ervaring, maar zetten tegelijkertijd in op de toekomst. Met innovatieve doordachte watersystemen en specialistisch mechanisch onderhoud van dry coolers en andere koelsystemen. Voor extra zekerheid. Nu, straks en later.

Investeer ook duurzaam in water

Aquacare –
Twee divisies, één gezicht

Bij alles wat we doen werken we nauw samen met zowel de markt als de wetenschap. Zo koppelen we vraag aan onderzoek en vertalen we dat vervolgens door naar innovatieve oplossingen. Een persoonlijke aanpak staat daarbij centraal. We houden van korte lijnen, zeggen wat we doen en doen wat we zeggen. Om zo samen te gaan voor het hoogst haalbare resultaat.

Achter de naam Aquacare gaan twee divisies schuil: waterbehandeling en mechanisch onderhoud voor koeltorens, verdampingscondensors, vloeistofkoelers en dry coolers. Met deze twee specialismen onder één dak, kunnen we kennis en ervaring samenbrengen. Kunnen we korte lijnen garanderen, tijd besparen en flexibeler inspelen op de uitdagingen waar je tegenaan loopt. Ieder in zijn eigen kracht en kunde, maar samen sterk als het gaat om het leveren van een totaalconcept.

 

Ruim 30 jaar waterbehandeling in vogelvlucht

“THERE IS NO NEW WATER, ALL WE HAVE IS HERE” *

  • Er is op aarde ongeveer 1385 miljoen kubieke kilometer water.
  • Deze hoeveelheid water is altijd hetzelfde gebleven op aarde.
  • 97,5% van al het water zit in de oceaan, 2,5 % is zoetwater.

Als al het water in de wereld in een literfles gestopt zou worden, zou al het beschikbare zoete water gelijk staan aan een lepel water.
*National Geographic

Contactinformatie

Aquacare
Graaf van Solmsweg 56-58
5222 BP ’S-HERTOGENBOSCH

T: +31 (0) 73 624 71 71
E: info@aquacare.nl
Algemene voorwaarden Aquacare