Sales/Service Engineer Waterbehandeling
Zuid Nederland


Bedrijfsprofiel:
Aquacare is gespecialiseerd in industriële waterbehandeling en koeltoren onderhoud. Aquacare helpt haar klanten met kennis, diensten en producten om de integriteit van watervoerende installaties te borgen. Toepassingen van waterbehandeling zijn bijvoorbeeld de behandeling van stoom, koel- en proceswater. Klanten van Aquacare zijn actief in diverse sectoren met inbegrip van de energie-, en maak-industrie, de gezondheidszorg en de voedsel-/drank industrie. Aquacare is in Nederland marktleider in anti-scalant toepassingen voor membraan filtratie.

Om ons team in het zuiden van Nederland te versterken zijn wij op zoek naar een Sales/Service Engineer.

Functieprofiel:
Als Sales/Service Engineer ben je primair verantwoordelijk voor behoud en beheer van je klantenportefeuille (80% tijd). Dit doe je onder andere door het tijdig en correct uitvoeren van zelf ingeplande werkzaamheden (invulling geven aan service contracten en projecten) en tevens door het bijstaan van je klant bij inhoudelijke waterbehandeling vraagstukken. Daarnaast ben je, na een gedegen opleiding, in staat om je klantportefeuille uit te breiden (20% tijd).

Kandidaatsprofiel:

De ideale kandidaat:

 • heeft MBO+ of HBO werk- en denk niveau met affiniteit voor water, chemische technologie, chemie, of werktuigbouwkunde (richting procestechnologie)
 • heeft ervaring in een soortgelijke functie.
 • heeft een sterke klantgerichte focus
 • heeft goede communicatieve vaardigheden.
 • denkt oplossingsgericht.
 • is in staat om goed samen te werken met collega’s, maar kan ook zelfstandig invulling geven aan de tot de functie behorende taken

Aquacare biedt:

 • een dynamische en boeiende baan in de buitendienst: “never a dull day in watertreatment!”
 • een goede opleiding in watertechnologie.
 • ruimte om zelfstandig te werken.
 • een werkgever die veel waarde hecht aan plezier in werk en een goede balans tussen werk en privé.
 • een zeer concurrent salaris.
 • een auto van de zaak, laptop en smartphone.
 • bij gebleken geschiktheid een baan voor onbeperkte tijd

Vacatures | Samenwerken aan succes

Samenwerking staat voorop in alles wat we doen. Want alleen samen bereik je de top. En dat is wat we willen. Voor onze opdrachtgevers, maar zeker ook voor de mensen die bij ons werken. Of dat nu op persoonlijk of zakelijk vlak is, wat je ambities ook zijn.

Op dit moment hebben we bij Aquacare Nederland geen bureaustoelen en werkplekken beschikbaar. Maar eigen initiatief wordt gewaardeerd, dus stuur ons je open sollicitatie en we nemen contact met je op als er een functie vrijkomt. 

Vacatures over de grens
Aquacare heeft een dochteronderneming in de Verenigde Arabische Emiraten. En daarvoor zijn we altijd op zoek naar goede mensen. Dus wil je werken in de waterbehandeling? En zie je werken in het buitenland als een kans? Dan zien we je open sollicitatie graag tegemoet. Dat kan via onderstaand formulier of door een mail te sturen naar: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. t.a.v. Femke de Grauw

Aquacare is u graag van dienst bij:

Advies en ontwerp

Bouw, installatie en implementatie

Controle, beheer en onderhoud

Chemische en mechanische reiniging

Legionellapreventie

Advies en ontwerp

Waterbehandelings-chemie

Waterbehandelings-apparatuur

Wateranalyses

Legionella-analyses

Opstellen legionella-beheersplan

Chemisch reinigen

Mechanisch onderhoud

Graaf van Solmsweg 58
5222 BP  ’S-HERTOGENBOSCH
T: +31 (0) 73 624 71 71
E: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.