Home
Login
Contact
Aquacare Europe
Organisatie

 Onderhoud

 Aquacare Service Centre

 VacaturesAquacare Service


AQUACARE SERVICE BV is een professioneel en flexibel onderhoudsbedrijf, dat zich hoofdzakelijk richt op het onderhouden van koeltorens, verdampingscondensors en vloeistofkoelers. Deze installaties worden toegepast in de koudetechniek, kunststofverwerkende industrie, energie opwekking en klimaat installaties. Door de lange ervaring met deze installaties en het uitgebreide netwerk met toeleveranciers en producenten zijn wij op de hoogte van de meest voorkomende technieken.

Het leveringsprogramma omvat alle facetten van het beheer van deze bedrijfskritische installaties. Zoals preventieve onderhoudscontracten, revisies en levering van losse onderdelen. Maar ook onze 24-uurs storingsdienst staat voor u klaar.

Aquacare Service BV hecht er veel waarden dat de medewerkers goede opleidingen volgen. De opleidingen worden verzorgt door de producenten van de koeltorens maar ook VCA-1, NEN 3140 en andere specifieke opleidingen.

Het klanten bestand bestaat uit alle gerenommeerde installateurs en internationaal georiënteerde bedrijven waar AQUACARE SERVICE als een partner mee samenwerkt. Hoofdzakelijk food verwerkende industrie – vrieshuizen - brouwerijen - industrie en utiliteit.


Werking Open Koeltoren