Home
Login
Contact
Aquacare Service
Organisatie  

 Industrie

 4AQUA CCM 3000

 Legionella preventie

Routebeschrijving

Aquacare Europe bv - 's-Hertogenbosch

Vanuit Waalwijk (A59)
U neemt de A59 richting 's-Hertogenbosch. Vervolgens neemt u de afslag Engelen/ De Vutter/ Rietvelden/ Brabanthallen (afritnr. 46). Aan het einde van de afslag gaat u bij de verkeerslichten rechtsaf. Daarna gaat u bij het eerste verkeerslicht linksaf, u rijdt op de Graaf van Solmsweg. Na ongeveer 10 meter ziet u aan de rechterzijde op de hoek Aquacare Europe BV.

Vanuit Utrecht (A2)
U neemt op de A2 afslag A59 richting Waalwijk en de ring 's-Hertogenbosch. Vervolgens neemt u de tweede afslag Engelen/ De Vutter/ Rietvelden/ Brabanthallen (afritnr. 46). Aan het einde van de afslag gaat u linksaf. Bij het tweede verkeerslicht gaat u weer linksaf (let op, het eerste verkeerslicht linksaf is weer de A59 op). U bevindt zich op de Graaf van Solmsweg en na ongeveer 10 meter ziet u aan de rechterzijde op de hoek Aquacare Europe BV.

Vanuit Eindhoven (A2)
U neemt op de A2 afslag A59 richting Waalwijk en ring 's-Hertogenbosch. Vervolgens neemt u de tweede afslag Engelen/ De Vutter/ Rietvelden/ Brabanthallen (afritnr. 46). Aan het einde van de afslag gaat u linksaf. Bij het tweede verkeerslicht gaat u weer linksaf (let op, het eerste verkeerslicht linksaf is weer de A59 op). U bevindt zich op de Graaf van Solmsweg en na ongeveer 10 meter ziet u aan de rechterzijde op de hoek Aquacare Europe BV.


Standpunt en beleid van Aquacare Europe t.a.v. REACHNieuwsbrief VROM REACH
lees meer... >